Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Proprietarul acestui site este S.C. Welmark SRL, Nr. Ord. Reg. Com: J05/632/2002, CUI: RO 14731094, Sediul: Loc. Osorhei, nr. 366, jud. Bihor

Societatea Welmark SRL isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului. Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza.

Politica de confidențialitate

Utilizarea acestui site face obiectul politicii de confidențialitate a societății S.C. Welmark SRL (în continuare doar „Operator“). Princiipile de protecție a datelor cu caracter personal sunt furnizate în conformitate cu Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și abrogarea directivei 95/46/CE (regulament general privind protecția datelor cu caracter personal – GDPR).

Colectarea datelor cu caracter personal

– datele personale comunicate în mod activ:
Pe acest site noi colectăm informații pe care ni le furnizați în mod voluntar. Datele personale le coletăm de ex. la solicitarea informațiilor despre produse sau servicii, înscrierea pentru comunicări de marketing, completarea chestionarelor, transmiterea de feedback despre produse și servicii. Aceste date personale pot conține numele și prenumele dvs., denumirea societății, e-mail, telefon și alte informații… Astfel de informații ni le puteți furniza doar într-un mod voluntar.
– datele personale comunicate într-un mod pasiv:
În plus la utilizarea site-ului nostru se ajunge la colectarea automată a informațiilor. Aceste informații nu pot dezvălui direct identitatea dvs., dar pot conține informații despre un dispozitiv concret pe care îl folosiți (de ex. tipul de browser web, adresa IP…). Aceste informații le obținem prin așa numitele module cookies (mai multe informații despre acest subiect găsiți aici).

Accesul la datele cu caracter personal

Aveți dreptul să accesați datele personale, dreptul de eliminare sau modificare a acestora. Operatorul în conformitate cu Regulamentul Parlamentului European și Consiliului (UE) 2016/679 este obligat să vă informeze despre acest aspect. În acest document veți fi informat cu privire la măsura de procesare a datelor cu caracter personal, a surselor de date cu caracter personal, modalitatea de procesare și alte informații importante. Unele dintre datele dvs. personale trebuie păstrate în baza prevederilor legale. Dreptul de ștergere nu se aplică la aceste date.

Securitatea datelor cu carcter personal

Toate datele stocate la Operator sunt protejate pe site printr-un protocol securizat (HTTPS) care protejează conexiunea dintre browserele web ale vizitatorului și serverul de pre-interceptare, fraudarea datelor și permite verificarea identității utilizatorului prin care minimalizează riscul accesului neautorizat. De asemnea toate datele sunt protejate de către Operator, accesul este permis doar persoanelor care trebuie să lucreze cu acestea pentru a-și îndeplini obligațiile legale sau contractuale și accesul este protejat de parole și alte dispozitive tehnice de securitate.

Scopul utilizării

Operatorul folosește datele personale pentru a facilita procesarea comenzilor, livrarea produselor, îmbunătățirea site-urilor web în scopuri de marketing și promovare; analizând datele utilizatorilor, de asemenea societatea noastră evaluează și utilizarea site-urilor web.